08 23 33 32      Ring oss

Visit our EU site   eu flag     Följ oss!   instagram faceb

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom
CC-bag_new_2
CC_bag_1
bag_3
bag_1
CC_bag_2
Öppet köp 30 dagar
ring oss 08-233332
Fraktfritt inom Sverige

KnivväskaCleancut.se

Artikelnummer: CC-V45
Plats för 6 knivar
Array

Kategori

Knivvaskor

alltid fri frakt
Pris:
295,00 kr
availability
Beskrivning

Denna knivväska har vi själva tagit fram för att tillgodose behoven som ni, våra kunder, har uttryckt.

Väskan är smidig att bära med sig, både med axelrem och handtag (axelremmen kan tas bort). Den är tillverkad i kraftig kanvas och har plats för 6 knivar med bladlängd upp till ca 28 cm. Väskan hålls stängd med hjälp av kardborreband.

Handtagen på knivarna sätts ner i individuella fickor och bladen ligger på en styv plastskiva som skyddar mot stötar. När knivarna har placerats på önskad plats fälls en skyddande flärp över bladen. Denna kan läggas över alla blad, alternativt kan bladen läggas om lott för att verkligen se till att bladen inte nuddar varandra. Slutligen fälls en stor och skyddande kanvasbit över bladen. Här finns även ett praktiskt fack för exempelvis anteckningar eller en slipsten.

Brukar du hålla dina knivar sylvassa? Då rekommenderar vi att du köper till bladskydd som skyddar både eggen och knivväskan från skador: 

http://cleancut.se/butik/knivfoervaring/knivfodral

Yttermått ihopfälld:
Längd: 45 cm
Höjd: 13 cm
Bredd: 7 cm

 

Omkring 1000 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews
google reviews

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!

Bildfest på Insta!

På vår Instagram publicerar vi dagligen nya bilder. Det kan handla om nya knivar, slipstenar, tävlingar eller ögonblicksbilder från vår verksamhet. Missa inte det senaste!


instalogo

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!