08 - 23 33 32      Vardagar 9.00 - 17.00

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom
matsubara_all57
matsubara_close37
matsubara_edge2
matsubara_all
matsubara_edge
matsubara_close
matsubara2
matsubara3
matsubara7
matsubara4
matsubara5
matsubara6
matsubara8
matsubara1
Öppet köp 30 dagar
ring oss 08-233332
Fraktfritt inom Sverige

Bunka

Artikelnummer: TNK-130BU
Matsubara
Bladlängd: 13 cm
Array
alltid fri frakt
Pris:
1.395,00 kr
availability
Beskrivning

Bunka med 13 cm långt blad.

Knivarna har en rå och kraftfull framtoning. Ryggen på bladet är kraftig och eggen är tunn och delikat. Perfekt för dig som söker en kniv med rejäl känsla och delikat precision.

Tanaka Kama Kogyo heter ägaren av Matsubaras knivsmedja i Nagasaki. Han är den 4:e generationen smeder i sin familj och han smider bladen för hand med stor precision. Till exempel laminerar han stålet för hand (warikomi). Det är en tidsödande process där han hugger upp ett spår i mjukare metall och lägger in kärnstålet för hand helt enligt traditionella metoder. Stålet heter shirogami vilket är ett mycket rent kolstål som tar en fantastiskt tunn och vass egg. Eggens kvalitet hänger väldigt mycket på härdning och värmebehandling. Vi har själva använt Matsubaras knivar och kan intyga att kvaliteten på stålet är riktigt, riktigt bra. Skärpevarighet och skäreffektivitet hos Matsubaras knivar slår det mesta.

Bladlangd Tooltip
16-18 cm
Bladlängd desc
Staltyp
Aogami/Shirogami
Lager stal
3
Bladmaterial
Kolstål
Handtagstyp
Orientaliskt
Slipning
Dubbelslipad
Handtag
Trä

Omkring 1000 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews
google reviews

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!

Bildfest på Insta!

På vår Instagram publicerar vi dagligen nya bilder. Det kan handla om nya knivar, slipstenar, tävlingar eller ögonblicksbilder från vår verksamhet. Missa inte det senaste!


instalogo

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!