info@cleancut.se  08 23 33 32

Visit our EU site   eu flag     Följ oss!   instagram faceb

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom
butchers_all
Öppet köp 30 dagar
ring oss 08-233332
Fraktfritt inom Sverige

KöttyxaKashima

Artikelnummer: SAN-3271_short
Bladlängd: 16 cm
Array
alltid fri frakt
Pris:
1.395,00 kr
availability
Beskrivning

En maffig köttyxa med 16 cm långt blad. Med denna pjäs kommer kycklingvingarna att flyga och du behöver inte oroa dig för att bladet ska ta skada.

Denna modell har mässingsnitar istället för de rostfria nitar som sitter på övriga knivar i serien.

Kashima Butchers line är en serie med rustika och rejäla knivar. Eggen är tunn, men inte alls lika tunn som många känsligare japanska knivar. Butchers line är därför ett mycket bra alternativ för dig som söker en kniv som man kan 'köra' med lite grann. Du behöver inte vara livrädd för att eggen ska ta skada även om de såklart inte tål vad som helst...

Stålet är semirostfritt och hårt, 61 HRC. Med tiden kommer bladet att få en lätt patina och det kan rosta om de lämnas i fukt under en tid. Stålet har hög kolhalt, håller skärpan mycket bra och kan slipas mycket vasst, detta i kombination med att korrosionsmotståndet är helt ok. 

Bladlangd Tooltip
16-18 cm
Bladlängd desc
Staltyp
Övriga
Lager stal
1
Bladmaterial
Semi
Handtag
Trä
Handtagstyp
Västerländskt
Slipning
Dubbelslipad

Omkring 1000 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews
google reviews

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!

Bildfest på Insta!

På vår Instagram publicerar vi dagligen nya bilder. Det kan handla om nya knivar, slipstenar, tävlingar eller ögonblicksbilder från vår verksamhet. Missa inte det senaste!


instalogo

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!