08 23 33 32      Ring oss

Visit our EU site   eu flag     Följ oss!   instagram faceb

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom

Svårt att veta vilken kniv du ska köpa? Här listar vi några av våra mest populära knivar. Alla får våra varmaste rekommendationer, både för dig som jobbar i kök eller bara är en glad hemmakock. Tänk bara på att vissa av knivarna här är tillverkade i kolstål som behöver torkas torrt för att inte rosta. Läs gärna mer om detta i knivskolan (länk finns på förstasidan).

Sortera på
Tillverkare:
Välj tillverkare
Resultat 1 - 2 av 2

Storsäljare

Masutani

Bladlängd: 18,5 cm

Pris:
995,00 kr
Kashima
 

Bladlängd: 18 cm

Pris:
1.295,00 kr

Omkring 1000 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews
google reviews

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!

Bildfest på Insta!

På vår Instagram publicerar vi dagligen nya bilder. Det kan handla om nya knivar, slipstenar, tävlingar eller ögonblicksbilder från vår verksamhet. Missa inte det senaste!


instalogo

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!