08 23 33 32      Ring oss

Visit our EU site   eu flag     Följ oss!   instagram faceb

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom

En av världens vackraste damaskusknivar! Ryusens damaskusknivar har en kärna av VG-10 stål med en hårdhetsgrad av 60-62 HRC. Runt kärnan ligger 62 lager rostfritt stål som ger ett högblankt och vackert damaskusmönster (nickeldamaskus). Bladen är smidda med en kilformad rygg vilket borgar för fantastisk balans och styrka. Knivarna är rakbladsvassa, och håller skärpan mycket bra.

Sortera på
Tillverkare:
Ryusen
Resultat 1 - 1 av 1

Ryusen - Hattori

Ryusen

Bladlängd: 24 cm

Pris:
3.595,00 kr

Omkring 1000 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews
google reviews

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!

Bildfest på Insta!

På vår Instagram publicerar vi dagligen nya bilder. Det kan handla om nya knivar, slipstenar, tävlingar eller ögonblicksbilder från vår verksamhet. Missa inte det senaste!


instalogo

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!