08 23 33 32      Ring oss

Visit our EU site   eu flag     Följ oss!   instagram faceb

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom

Hideo Kitaoka, född 1950, är en av de mest framstående smederna i Japan. Han är medlem i det aktade sällskapet Takefu Knife Village och han specialiserar sig på att tillverka köksknivar med enkelslipade blad.

I denna serie använder Hideo Kitaoka kolstålet Aogami som härdas till 63-64 HRC. Knivarna är tillverkade helt för hand och alla modeller är enkelslipade. Detta är en professionell knivserie för dig som söker ett klassiskt japanskt snitt med hantverk och materialval i världsklass.

Sortera på
Tillverkare:
Välj tillverkare
Resultat 1 - 2 av 2

Hideo Kitaoka

Cleancut.se

Mängd: 245 ml.

Pris:
199,00 kr
Hideo Kitaoka

Bladlängd: 27 cm

Pris:
1.995,00 kr

Omkring 1000 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews
google reviews

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!

Bildfest på Insta!

På vår Instagram publicerar vi dagligen nya bilder. Det kan handla om nya knivar, slipstenar, tävlingar eller ögonblicksbilder från vår verksamhet. Missa inte det senaste!


instalogo

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!