08 - 23 33 32      Vardagar 9.00 - 17.00

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom

En suverän knivserie som fokuserar på kvalitet och prestanda. Designen är nedtonad till förmån av ett trevligt pris. Kort och gott är det en knivserie som är tänkt att användas, antingen professionellt eller hemma i köket.

Stålet heter AUS8. Det är ett rostfritt stål med hårdhet kring 59 HRC. Eggen är tunn och skaftet tillverkas av svart pakkaträ med 3 rostfria nitar.

Köksknivarna levereras med din personliga gravyr, perfekt för märkning av knivarna på jobbet eller som en personlig present till någon du tycker om (Värde 195 kr). Av den anledningen har vi beställt denna knivserie med helt rena blad. Dessutom medföljer ett gratis slipkort med varje kniv (handslipat på våtsten). Detta erbjudande kan användas i någon av våra butiker alternativt via vår sliptjänst på hemsidan (Värde 150 kr).

 

Sortera på
Tillverkare:
Cleancut.se
Resultat 1 - 3 av 3

Kashima AUS8 - Fri gravyr

Cleancut.se

Bladlängd: 12 cm | Fri gravyr & Slipning

Pris:
695,00 kr
Cleancut.se

Bladlängd: 15 cm | Fri gravyr & Slipning

Pris:
749,00 kr
Cleancut.se

Bladlängd: 24 cm | Fri gravyr & Slipning

Pris:
1.095,00 kr

Omkring 1000 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews
google reviews

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!

Bildfest på Insta!

På vår Instagram publicerar vi dagligen nya bilder. Det kan handla om nya knivar, slipstenar, tävlingar eller ögonblicksbilder från vår verksamhet. Missa inte det senaste!


instalogo

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!