Kashima Butchers line är en lite tåligare serie knivar i semirostfritt stål. Modellerna är rejäla och ger ett rustikt och bastant intryck. Eggarna är tåligare än andra tunna och känsliga japanska knivar och lämpar sig mycket bra i ett professionellt kök eller vid grillen. Hårdhet 61 HRC.
Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post info@cleancut.se
08- 23 33 32
Vardagar 9.00 - 17.00
Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!
Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!