08 - 23 33 32      Vardagar 9.00 - 17.00

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom

Kniven är handsmidd av Nambu San i Takefu, Japan. Nambu är drygt 70 år gammal och har precis beslutat sig för att gå i pension. När vi träffade honom i april så blev han mycket inspirerad av att vi öppnar en ny butik och han ville då hjälpa till. Han berättade att han hade ett antal santoku i halvfärdigt tillstånd, som han slutförde till vårt 10-årsjubileum. Stålet är rostfritt VG10 som härdas till 60-62 HRC och lamineras med rostfritt stål. Skaftet tillverkas av ho-trä med bolster i svart buffelhorn.

Sortera på
Tillverkare:
Nambu
Resultat 1 - 1 av 1

Nambu

Nambu

Bladlängd: 17 cm

Pris:
1.295,00 kr

Över 900 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews

Bra hemsida. Snabba leveranser. Mycket bra utbud av riktiga knivar. Jag har inte varit missnöjd med en enda kniv hittills.
hjh67s via prisjakt.nu

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!

Bildfest på Insta!

På vår Instagram publicerar vi dagligen nya bilder. Det kan handla om nya knivar, slipstenar, tävlingar eller ögonblicksbilder från vår verksamhet. Missa inte det senaste!


instalogo

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!