En mycket speciell kniv som tillverkas av Shiraki, en av de skickligaste smederna i Sakai, Japan. Shiraki smider sina blad enligt klassisk japansk smidesteknik och klingan håller högsta tänkbara kvalitet. Shiraki använder kolstålet shirogami#2 som tar en läskigt vass egg. Kniven är inte rostfri och behöver torkas av efter användning och får aldrig lämnas i fukt. Uppsidan är att stålet är mycket lättslipat och tar en egg som blir skarpare än något annat stål.
Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post info@cleancut.se
08- 23 33 32
Vardagar 9.00 - 17.00
Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!
Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!