info@cleancut.se  08 23 33 32

Visit our EU site   eu flag     Följ oss!   instagram faceb

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom

Serien V10 Special är en prisvärd kökskniv, som vi tilldelar våra varmaste rekommendationer. I sin prisklass är det enligt oss den mest prisvärda kniven på den svenska marknaden. 

Bladet i dessa kockknivar har en kärna av det lyxiga stålet VG-10 som har en hårdhet på 60-62 HRC. Bladet är mycket tunt och vasst och har alla de kvaliteter som man söker i en prestandakniv. Runt kärnan av VG-10 ligger 2 lager av mjukare stål för att göra bladet segt och tåligt. Handtaget är tillverkat av mörkbrun pakkaträ med bolster och 3 högblanka nitar.

Sortera på
Tillverkare:
Takamura
Resultat 1 - 2 av 2

Takamura V10 Special

Takamura

Bladlängd: 16,5 cm

Pris:
1.395,00 kr
Takamura

Bladlängd: 21 cm

Pris:
1.495,00 kr

Omkring 1000 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews
google reviews

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!

Bildfest på Insta!

På vår Instagram publicerar vi dagligen nya bilder. Det kan handla om nya knivar, slipstenar, tävlingar eller ögonblicksbilder från vår verksamhet. Missa inte det senaste!


instalogo

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!