info@cleancut.se  08 23 33 32

Visit our EU site   eu flag     Följ oss!   instagram faceb

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom
Öppet köp 30 dagar
ring oss 08-233332
Fraktfritt inom Sverige

Köp till extra skärpaCleancut.se

Artikelnummer: X_sharp_finish
Gäller i samband med nybeställning
Array
alltid fri frakt
Pris:
100,00 kr
availability
Beskrivning

Måste man verkligen köpa till extra skärpa när man köper en ny kniv? Givetvis behöver man inte det, men det finns samtidigt en begränsning för hur vass kniven är som ny. Skärpan är oftast mycket bra, men det går att ta fram betydligt mer av en kniv. En fabriksegg tas aldrig fram för hand på våtstenar. Istället används ett keramiskt sliphjul och vanligen stannar man på ca 1500 grit. Det ger en helt ok egg, men sällan något man imponerar med.

Vi slipar för hand på japanska våtstenar och vi garanterar att kniven levereras hysteriskt vass om du köper detta tillägg. Stenarna som används beror på vilken kniv som slipas, ibland passar en natursten bäst och ibland är det lämpligare med en blank finish från en syntetisk slipsten. Oavsett kommer kniven att bli imponerande vass och få en egg som gnistrar.


 OBS: Denna tjänst gäller bara i samband med nyinköp av en kniv. 

Omkring 1000 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews
google reviews

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!

Bildfest på Insta!

På vår Instagram publicerar vi dagligen nya bilder. Det kan handla om nya knivar, slipstenar, tävlingar eller ögonblicksbilder från vår verksamhet. Missa inte det senaste!


instalogo

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!