08 - 23 33 32      Vardagar 9.00 - 17.00

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom
Öppet köp 30 dagar
ring oss 08-233332
Fraktfritt inom Sverige

Tur och returfrakt

Artikelnummer: Fraktslipning
Cleancut.se
Tur- och returfrakt
Array
alltid fri frakt
Pris:
120,00 kr
availability
Beskrivning

Om du inte har möjlighet att själv lämna in knivarna i vår butik i Bromma så finns möjligheten att köpa till tur- och returfrakt till självkostnadspris. Priset gäller oavsett hur många knivar du skickar in. Paketet skickas med en spårbar tjänst via DHL. Värdet på knivarna är försäkrat med 500 kr per kilo.

Om du väljer denna tjänst kommer vi att maila din fraktsedel så att du enkelt kan lämna in paketet hos ditt närmsta DHL ombud. Här hittar du ditt närmsta ombud:

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Över 900 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews

Bra hemsida. Snabba leveranser. Mycket bra utbud av riktiga knivar. Jag har inte varit missnöjd med en enda kniv hittills.
hjh67s via prisjakt.nu

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!

Bildfest på Insta!

På vår Instagram publicerar vi dagligen nya bilder. Det kan handla om nya knivar, slipstenar, tävlingar eller ögonblicksbilder från vår verksamhet. Missa inte det senaste!


instalogo

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!