08 23 33 32      Ring oss

Visit our EU site   eu flag     Följ oss!   instagram faceb

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom
Slipa knivar på slipsten
Öppet köp 30 dagar
ring oss 08-233332
Fraktfritt inom Sverige

Slipsten finKitayama

Artikelnummer: IM-KI_4000
Finhet# 4000
Array

Kategori

Slipsten Fin

alltid fri frakt
Pris:
695,00 kr
availability
Beskrivning

En hård och finkornig slipsten från Kitayama som håller högsta tänkbara kvalitet. Stenen ger en slät och blank egg som blir mycket vass. Känslan när man slipar är krämig och len, nästan som att du slipar på smör. Vi använder själva denna sten som finisher och vi är väldigt nöjda med både finish och känsla! Stenen har finhet #4000 men resultatet upplevs vara ännu finare. Ett mycket bra köp!

Mått: 206 x 78 x 26 mm

Stenen är av typen Splash 'n Go och behöver inte blötläggas innan användning. Lägg bara på en handflata vatten och börja slipa.

Omkring 1000 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews
google reviews

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!

Bildfest på Insta!

På vår Instagram publicerar vi dagligen nya bilder. Det kan handla om nya knivar, slipstenar, tävlingar eller ögonblicksbilder från vår verksamhet. Missa inte det senaste!


instalogo

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!