info@cleancut.se | 08 23 33 32                                 AAA small

shapton_all
case
Slipa knivar på slipsten
Artikelnummer: K0703_2k
Shapton Professional

Slipsten medel

Array
alltid fri frakt
Pris:
690,00 kr
availability
Beskrivning

En medelfin slipsten (#2000 grit).

Stenen ligegr precis i gränslandet mellan en medelsten och en polersten. Du får en blank och superskarp egg med denna sten, men du bibehåller fortfarande en viss tandning i eggen, något som ger eggen ett grymt bett.

Vi älskar att avsluta på 2000, men det är viktigt att man har bra råeggskontroll för att nå fram till en perfekt egg med 2000 grit. Lite strigling efter slipning på 2000 grit gör därför underverk för skärpan.

Mått: 210 x 70 x 15 mm.

Shapton Professional är en serie slipstenar som är mycket effektiva och levererar exeptionell slipkraft. Stenarna är av typen 'Splash & Go' vilket innebär att de inte behöver ligga i vatten innan användning. Istället häller du bara på en handflata med vatten på stenen och börjar slipa. Stenarna är mycket hårda och håller formen länge. Självklart behöver även dessa stenar planas ut med tiden, men jämfört med andra stenar håller Shaptons hårda slipstenar formen mycket länge.

Stenen levereras i en plastask som ger ett bra skydd för stenen. Asken kan även användas som slipstenshållare medan du slipar. Mycket praktiskt.

Shapton tillverkar whetstones för professionella användare som söker det allra bästa. Enligt många är det de absolut bästa stenarna på marknaden.

Öppet köp 30 dagar
Ring Oss 08-233332
Fraktfritt över 999 kr

Stort och unikt utbud

Fri frakt från 999 kr

 

2 butiker i Stockholm

 

2 knivbutiker i Stockholm

Vi finns på Odengatan 26 samt i Bromma