info@cleancut.se  08 23 33 32

Visit our EU site   eu flag     Följ oss!   instagram faceb

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom
superrig_2
superrig_3
SB_holder_5
stenhallare17
no_screws
Öppet köp 30 dagar
ring oss 08-233332
Fraktfritt inom Sverige

Sink bridge | Big rigDMD

Artikelnummer: SB_super_rig
Passar alla stenar och diskhoar
Array
alltid fri frakt
Pris:
790,00 kr
availability
Beskrivning

Den kompletta lösningen för total komfort - DMD Big Rig!

I denna lösning får du både en sink bridge och en stenhållare. Det går naturligtvis bra att använda antingen eller, men det finns tydliga fördelar med att lyxa till det med både en sink bridge och en hållare:

1. Anordningen kommer upp lite högre, skönt för dig som är lång.

2. Du tar bort risken att slå emot sättskruvarna med fingrarna, särskilt om du har tunna stenar som exempelvis Shapton.

3. Om du vänder hållarens sida med ställskruvarna emot dig så få du någon grad minus-lutning som följer det naturliga rörelsemönstret. Ta bort skruvarna helt om du vill ha horisontell slipning.

Den är ställbar för att passa alla stenar, och diskhoar upp till 45,4 cm djup. (För super rig lösningen krävs minst 34 cm diskho). Du smutsar inte ner i köket eftersom du är rakt ovanför diskhon, och framför allt får du alltid färskt vatten på stenen. Det är annars ett problem, att smutsigt vatten innehåller grövre slippartiklar som försämrar resultatet när du polerar upp en fin finish.

De två yttersta klossarna fästs på insidan av diskhon med en enkel skruv. Då är själva bron på plats. Därefter justerar du de två inre klossarna efter stenen så ligger även den stadigt på plats.


OBS: Hållaren och sink bridgen fungerar precis lika bra på en helt plan yta, dvs som en vanlig slipstenshållare.

OBS: De runda sättskruvarna på stenhållaren har lågt rostskydd. Vi rekommenderar att dessa skruvas av efter användning, torkas torra och oljas in. 

Omkring 1000 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews
google reviews

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!

Bildfest på Insta!

På vår Instagram publicerar vi dagligen nya bilder. Det kan handla om nya knivar, slipstenar, tävlingar eller ögonblicksbilder från vår verksamhet. Missa inte det senaste!


instalogo

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!