info@cleancut.se  08 23 33 32

Visit our EU site   eu flag     Följ oss!   instagram faceb

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom
sax_1
sax27
sax36
sax5
Öppet köp 30 dagar
ring oss 08-233332
Fraktfritt inom Sverige

KökssaxToribe

Artikelnummer: TO-203_sax
Total längd: 20 cm
Array

Kategori

Saxar

alltid fri frakt
Pris:
499,00 kr
availability
Beskrivning

En fantastiskt fin sax som ligger fint i handen, är väldesignad och utstrålar kvalitet. Saxen tillverkas för hand i Sanjo i Japan och vi har själva besökt fabriken och kan vittna om det precisa hantverket. Denna produkt är inte en grov kökssax även om kvaliteten bjuder in till tuffa tag. Den känns delikat och klipper fina och precisa snitt. En perfekt allroundsax i köket, men ingenting du vill klippa ben och klor med.

Om du fäller ut saxen fullt så kan saxens två delar enkelt tas isär. Slipa den med fördel på slipsten så blir den ohyggligt vass.

Total längd: 20 cm

Omkring 1000 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews
google reviews

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!

Bildfest på Insta!

På vår Instagram publicerar vi dagligen nya bilder. Det kan handla om nya knivar, slipstenar, tävlingar eller ögonblicksbilder från vår verksamhet. Missa inte det senaste!


instalogo

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!