08 - 23 33 32      Vardagar 9.00 - 17.00

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom

langpannor

Grillpannor

 

En grillpanna används framför allt för att ge maten en härlig grillyta. Vi känner alla igen de svarta grillränderna som får det att vattnas i munnen. För att få ett perfekt resultat krävs ordentligt med värme, och därför rekommenderar vi att man grillar med gjutjärn. Gjutjärnet väger lite mer men ger en fantastiskt fin yta. För att bevara köttsafterna kan man bränna av en fin grillyta och sedan stoppa in hela grillpannan i ugnen tills köttet når rätt innertemperatur.

Sortera på
Tillverkare:
Chasseur
Resultat 1 - 2 av 2

Grillpannor

Chasseur

Gjutjärn - Grov emalj

Pris:
759,00 kr
Chasseur

Gjutjärn - Grov emalj

Pris:
759,00 kr

Över 900 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews

Bra hemsida. Snabba leveranser. Mycket bra utbud av riktiga knivar. Jag har inte varit missnöjd med en enda kniv hittills.
hjh67s via prisjakt.nu

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!

Bildfest på Insta!

På vår Instagram publicerar vi dagligen nya bilder. Det kan handla om nya knivar, slipstenar, tävlingar eller ögonblicksbilder från vår verksamhet. Missa inte det senaste!


instalogo

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!