info@cleancut.se  08 23 33 32

Visit our EU site   eu flag     Följ oss!   instagram faceb

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom
langpanna3
langpanna4
Öppet köp 30 dagar
ring oss 08-233332
Fraktfritt inom Sverige

Långpanna 34 x 22 cmScanpan

Artikelnummer: SP-30321200
Non-stick beläggning.
Array
alltid fri frakt
Pris:
995,00 kr
availability
Beskrivning

Återvunnen aluminium med non-stick beläggning.

Fungerar ej på induktionsplatta

Mått: 34 x 22 cm

 
Denna långpanna består av återvunnen aluminium och non-stickbeläggning (GreenTek). Långpannan kommer att bli din stadiga trotjänare i köket. Den är otroligt omtyckt och den är belagd med samma non-stick beläggning som övriga kärl i Classic-serien.
Scanpan Classic består av produkter som handgjutits i återvunnet aluminium och behandlats med Scanpans tåliga och miljövänliga non-stick beläggning, Green Tek. Gamla gjutningstekniker kombineras med den absolut senaste teknologin, för att skapa produkter med klassisk design som är ämnade för dagligt bruk, år efter år. Classic fungerar mycket bra på nästan alla hällar, dock ej induktion.

Omkring 1000 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews
google reviews

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!

Bildfest på Insta!

På vår Instagram publicerar vi dagligen nya bilder. Det kan handla om nya knivar, slipstenar, tävlingar eller ögonblicksbilder från vår verksamhet. Missa inte det senaste!


instalogo

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!