08 - 23 33 32      Vardagar 9.00 - 17.00

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom

gjutjarnspanna

Stekpannor i gjutjärn

 

Stekpannor av gjutjärn är ovärderliga i köket. Järnet tål att hettas upp till höga temperaturer vilket ger fin stekyta på köttet. Efter att du brynt steken kan hela gjutjärnspannan placeras direkt i ugnen och du har på så sätt ett idealiskt ugnskärl. Moderna gjutjärnspannor emaljeras för att vara praktiska. Emaljen är mycket hård och ger fin stekyta samtidigt som den är enkel att diska och du slipper problem med rost och metallsmak i maten.

Sortera på
Tillverkare:
Chasseur
Resultat 1 - 2 av 2

Stekpannor Gjutjärn

Chasseur

Gjutjärn med grov emalj - Röd

Pris:
895,00 kr
Chasseur

Gjutjärn med grov emalj - Svart

Pris:
895,00 kr

Över 900 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews

Bra hemsida. Snabba leveranser. Mycket bra utbud av riktiga knivar. Jag har inte varit missnöjd med en enda kniv hittills.
hjh67s via prisjakt.nu

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!

Bildfest på Insta!

På vår Instagram publicerar vi dagligen nya bilder. Det kan handla om nya knivar, slipstenar, tävlingar eller ögonblicksbilder från vår verksamhet. Missa inte det senaste!


instalogo

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!