Belagda stekpannor - Non-stick
Non-stick beläggning är omåttligt populärt eftersom belagda stekpannor inte kräver speciellt mycket tillsatt matfett, samtidigt som de är lätta att diska. Man bör dock ha i åtanke att beläggningen inte är anpassad för extrema temperaturer. En belagd stekpanna trivs allra bäst på medelhög värme, till exempel när du steker fisk eller gör en god köttfärssås. För råvaror som kräver hög temperatur rekommenderar vi stekpannor i gjutjärn, kolstål eller rostfritt stål.
Stekpannor Non-stick
Belagda stekpannor - Non-stick
Non-stick beläggning är omåttligt populärt eftersom belagda stekpannor inte kräver speciellt mycket tillsatt matfett, samtidigt som de är lätta att diska. Man bör dock ha i åtanke att beläggningen inte är anpassad för extrema temperaturer. En belagd stekpanna trivs allra bäst på medelhög värme, till exempel när du steker fisk eller gör en god köttfärssås. För råvaror som kräver hög temperatur rekommenderar vi stekpannor i gjutjärn, kolstål eller rostfritt stål.