08 - 23 33 32      Vardagar 9.00 - 17.00

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom

Yoshito Yamakawa är en smed som tillverkar vackra knivar i det fina och rena kolstålet shirogami#1. Yoshito smider sina blad helt för hand och hans knivar utstrålar därför otrolig karaktär. Bladen är tunna, har vacker tapering och kan slipas läskigt vassa.

Att tillverkningen sker för hand är viktigt för Yoshito Yamakawa och han använder inte ens en mall för att skära ut sina blad. Han skär och formar varje blad för hand och detta är mycket ovanligt idag. Priset för dessa knivar är mycket förmånligt givet materialval, prestanda och grad av hantverk.

Sortera på
Tillverkare:
Cleancut.se
Resultat 1 - 1 av 1

Cleancut.se

Cleancut.se

Mängd: 245 ml.

Pris:
199,00 kr

Över 900 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews

Bra hemsida. Snabba leveranser. Mycket bra utbud av riktiga knivar. Jag har inte varit missnöjd med en enda kniv hittills.
hjh67s via prisjakt.nu

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!

Bildfest på Insta!

På vår Instagram publicerar vi dagligen nya bilder. Det kan handla om nya knivar, slipstenar, tävlingar eller ögonblicksbilder från vår verksamhet. Missa inte det senaste!


instalogo

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!