08 23 33 32      Ring oss

Visit our EU site   eu flag     Följ oss!   instagram faceb

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom

Under sommaren jobbar du i Bromma med ansvar för att inkomna ordrar plockas och packas. Du svarar på mail och telefon och hjälper enstaka kunder som besöker vårt angränsande showroom.

Cleancut.se är en webbutik, med tillhörande showroom, och vi säljer handgjorda kockknivar och slipstenar från Japan. Under sommaren behöver vi hjälp av dig som vill lära dig hela e-handelskedjan, från eventuella förfrågningar via mail och telefon till lagd kundorder som ska plockas, packas och skickas. Dessutom kommer du att träffa en och annan kund som besöker vårt showroom i Bromma.

Efter sommaren kan det finnas möjlighet till fast tjänst, men det är ingenting som utlovas. Däremot finns det mycket goda möjligheter till extrajobb vid semestrar, jul, sportlov etc.

Vi söker dig som är strukturerad och rapp, och som gillar hantverkets nördiga detaljrikedom. Det vi säljer är inte generiska varor i blisterpack. Våra varor är unika och behöver inspekteras noga och paketeras med omtanke. Vi är ett litet företag så du behöver vara flexibel och nyfiken. Du ser till att anpassa dig efter hur just-nu-läget ser ut och du gör vad du kan för att både kund och företag hålls nöjda. Så jobbar vi alla 3 idag, oavsett om det står VD eller administratör i email-signaturen.


Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag!

Vårt urval sker löpande.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Omkring 1000 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews
google reviews

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!

Bildfest på Insta!

På vår Instagram publicerar vi dagligen nya bilder. Det kan handla om nya knivar, slipstenar, tävlingar eller ögonblicksbilder från vår verksamhet. Missa inte det senaste!


instalogo

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!