08 23 33 32      Ring oss

Visit our EU site   eu flag     Följ oss!   instagram faceb

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom

Tamahagane SAN är en serie med 3 lager stål i bladet, VG-5 stål i kärnan och SUS410-stål som omgärdar det. Handtaget är tilllverkat av brunt pakkaträ.

Tamahagane SAN Tsubame är en serie med 3 lager stål i bladet, VG-5 stål i kärnan och SUS410-stål som omgärdar det. Handtag i mikarta.

Tamahagane SAN Kyoto är en serie med ett lyxigt blad med hela 63 lager damaskusstål och med en kärna av VG-5 stål. Handtaget är tillverkat av svart Mikarta.

Sortera på
Inga poster funna

Tamahagane (4 serier)

Omkring 1000 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews
google reviews

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!

Bildfest på Insta!

På vår Instagram publicerar vi dagligen nya bilder. Det kan handla om nya knivar, slipstenar, tävlingar eller ögonblicksbilder från vår verksamhet. Missa inte det senaste!


instalogo

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!