08 23 33 32      Ring oss

Visit our EU site   eu flag     Följ oss!   instagram faceb

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom

TOTAL UTFÖRSÄLJNING - PASSA PÅ!

Tamahagane Kyotos kockknivar har ett lyxigt blad med 63 lager damaskusstål och med en kärna av VG-5 stål.

Tamahages Kyotoserie är en mycket påkostad knivserie. Designen är spektakulär samtidigt som dess tekniska prestanda är hög. Bladet består av 63 lövtunna lager stål vilket gör det mycket styvt och hållfast. Dessutom är det dessa lager som ger kniven dess karaktäristiska ådring i bladet. Alla knivar levereras i en mycket exklusiv presentförpackning i lackad bambu-schatull med gångjärn och magnetlock. Detta är en kniv för entusiaster som är ute efter något riktigt lyxigt!

 

Sortera på
Inga poster funna

Tamahagane Kyoto

Omkring 1000 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews
google reviews

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!

Bildfest på Insta!

På vår Instagram publicerar vi dagligen nya bilder. Det kan handla om nya knivar, slipstenar, tävlingar eller ögonblicksbilder från vår verksamhet. Missa inte det senaste!


instalogo

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!