info@cleancut.se | 08 23 33 32                                 AAA small

shapton_all
case
Slipa knivar på slipsten
Artikelnummer: K0707_1500
Shapton Professional

Slipsten medel

Array
alltid fri frakt
Pris:
590,00 kr
availability
Beskrivning

En medelfin slipsten (#1500) som används för normalt slipande. Den avlägsnar metall i lagom takt och lämnar en helt ok egg efter sig. För ett perfekt resultat rekommenderar vi att du polerar eggen med en finare sten för att uppnå maximal skärpa.

Mått: 210 x 70 x 15 mm.

Shapton Professional är en serie slipstenar som är mycket effektiva och levererar exeptionell slipkraft. Stenarna är av typen 'Splash & Go' vilket innebär att de inte behöver ligga i vatten innan användning. Istället häller du bara på en handflata med vatten på stenen och börjar slipa. Stenarna är mycket hårda och håller formen länge. Självklart behöver även dessa stenar planas ut med tiden, men jämfört med andra stenar håller Shaptons hårda slipstenar formen mycket länge.

Stenen levereras i en plastask som ger ett bra skydd för stenen. Asken kan även användas som slipstenshållare medan du slipar. Mycket praktiskt.

Shapton tillverkar whetstones för professionella användare som söker det allra bästa. Enligt många är det de absolut bästa stenarna på marknaden.

Öppet köp 30 dagar
Ring Oss 08-233332
Fraktfritt över 999 kr

Stort och unikt utbud

Fri frakt från 999 kr

 

2 butiker i Stockholm

 

2 knivbutiker i Stockholm

Vi finns på Odengatan 26 samt i Bromma