info@cleancut.se  08 23 33 32

Visit our EU site   eu flag     Följ oss!   instagram faceb

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom

Knivfabriken Takamura ligger i Takefu i Japan, en stad som är känd för sin mycket starka knivtradition. Takamura startade sin produktion för omkring 85 år sedan och deras ambition har alltid varit att tillverka knivar av de bästa materialen. Takamura var faktiskt en av de första tillverkarna att producera kockknivar i 3-skiktsstål. Alla knivar har väldigt hög prestanda, och oavsett vilken kniv man väljer kan man vara säker på att få maximal valuta för pengarna.

R2 är en lätt kniv med extrem prestanda. Pulverstålet SG-2 håller skärpan länge.
V10 Special är en prestandakniv med det fina stålet VG-10. En av våra mest prisvärda knivar!

Sortera på
Inga poster funna

Takamura (2 serier)

Omkring 1000 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews
google reviews

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!

Bildfest på Insta!

På vår Instagram publicerar vi dagligen nya bilder. Det kan handla om nya knivar, slipstenar, tävlingar eller ögonblicksbilder från vår verksamhet. Missa inte det senaste!


instalogo

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!