info@cleancut.se | 08 23 33 32                                 AAA small

Artikelnummer: Slipning_whetstone2
Cleancut

Handslipning på våtsten

Array
alltid fri frakt
Pris:
150,00 kr
Antal knivar:
Köp till keramikbryne?
availability
Beskrivning

Fraktsedel med DHL skickas via mail (Fri frakt från 500 kr)

Låt oss ta hand om dina köksknivar. Vi har lång erfarenhet av handslipning och vårt rykte i branschen tål att synas i sömmarna. Bor du i Stockholm? Kom gärna förbi vår butik på Ranhammarsvägen 20 i Bromma, så hjälper vi dig på plats.


-> Välj antal knivar som ska skickas in för slipning.

-> När du köpt denna produkt skickar vi en förbetald fraktsedel till dig via mail.

-> Fraktsedeln skriver du ut och tejpar fast på ditt paket.

-> Du lämnar sedan in paketet hos ditt närmaste DHL ombud.

-> Några dagar senare kan du hämta ut paketet med dina nyslipade knivar!


Vi slipar för hand på japanska våtstenar. Eggen du får tillbaks kommer att skina som en sol och vi garanterar att eggen är extremt skarp. Vi använder primärt Shapton Glass slipstenar. Finheten på slutstenen väljer vi ut efter att ha bedömt knivens stål, tunnhet och kondition. Ibland stannar vi på 2000 grit, ibland 6000 grit och om det är en fin kolstålskniv använder vi oss av japanska naturstenar för att maximera knivens prestanda. 


Får vi tipsa om att köpa till bladskydd? Dom skyddar både eggen och fingrarna från skador. Om du lägger till dom i denna beställning så skickas dom med när dina knivar kommer i retur:
BLADSKYDD*Notera att tjänsten inte inkluderar knivar med hack större än 1 mm. Att yttersta spetsen är lite skavd är ok, men hack i eggen som kräver större arbete att slipa bort kräver mer arbete och därmed extra debitering. Kontakta oss gärna så kikar vi på det. Detsamma gäller för extremt stora knivar med bladlängd över 30 cm.

*Notera att vi inte tar emot brödknivar, saxar, rakknivar, jaktknivar, fällknivar, köttyxor, tournierknivar, eller knivar med enorma skador.

saber1

Öppet köp 30 dagar
Ring Oss 08-233332
Fraktfritt över 999 kr

Stort och unikt utbud

Fri frakt från 999 kr

 

Fysisk butik

 

Besök vår knivbutik

Vi finns i Stockholm, på Ranhammarsvägen 20 (Bromma)