info@cleancut.se  08 23 33 32

Visit our EU site   eu flag     Följ oss!   instagram faceb

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom
stenhallare2
stenhallare3
th3_3
Öppet köp 30 dagar
ring oss 08-233332
Fraktfritt inom Sverige

SlipstenshållareDMD

Artikelnummer: TH3
Passar alla slipstenar
Array
alltid fri frakt
Pris:
395,00 kr
availability
Beskrivning

Denna anordning ser till att slipstenen ligger helt still under slipningen, tack vare dess mjuka gummifötter och rejäla tyngd. Dessutom kommer slipstenenen upp en bit vilket ger större plats mellan händerna och bänken.

Du lägger bara slipstenen på hållaren, skjuter ihop bakstoppet och fixerar med skruvarna. Mycket enkelt och smidigt.

Passar alla slipstenar utan inbyggd fot.


Obs: Den gängade muttern som man justerar hållaren med har ett relativt lågt rostskydd. Med tiden har vi märkt att insidan av muttern kan få rostangrepp då den står i vatten under långa perioder. Om du vill undvika detta så rekommenderar vi att du fettar in gängorna på mutterns insida, alternativt att du låter dom torka i utskruvat läge. Vi själva gör ingenting alls utan lever med att det blir en lätt rostbeläggning på insidan av muttern.

Omkring 1000 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews
google reviews

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!

Bildfest på Insta!

På vår Instagram publicerar vi dagligen nya bilder. Det kan handla om nya knivar, slipstenar, tävlingar eller ögonblicksbilder från vår verksamhet. Missa inte det senaste!


instalogo

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!