08 - 23 33 32      Vardagar 9.00 - 17.00

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom

Med tiden mattas skärpan av på alla knivar och kanske har du svårt att återskapa den vassa egg som kniven hade som ny? Vår japanske slipmästare Ayanori Suzuki slipar din japanska kniv på våtstenar, och vi garanterar att resultatet blir mycket vasst. Vi använder slipstenar som sträcker sig mellan 220 - 8000 i korstorlek, lite beroende på hur knivens skick är.

Denna slipservice ska inte förväxlas med maskinslipning som är något helt annat. Vid maskinslipning tas bara en ny skäregg fram, och det tas ingen hänsyn till urtunning av eggen. Kniven blir vass även när den maskinslipas, men om eggens tunna kilform har slipats bort blir skäregenskaperna starkt lidande. Blankheten på eggen blir även betydligt högre vid stenslipning då vi använder mycket finkorniga slipstenar.


NOTERA att priset för denna slipning inte inkluderar frakt. Vi ber dig därför köpa frakten separat. Självklart går det bra att lämna in knivarna direkt i någon av våra butiker och då tillkommer såklart ingen fraktkostnad. (Hornsgatan 42 i Stockholm eller på Ranhammarsvägen 20 i Bromma)


 

Sortera på
Tillverkare:
Cleancut.se
Resultat 1 - 3 av 3

Lämna in för handslipning

Cleancut.se

Reparerar / tunnar ur eggen

Pris:
250,00 kr
Cleancut.se

Ger en sylvass egg

Pris:
150,00 kr
Cleancut.se

Tur- och returfrakt

Pris:
120,00 kr

Över 900 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews

Bra hemsida. Snabba leveranser. Mycket bra utbud av riktiga knivar. Jag har inte varit missnöjd med en enda kniv hittills.
hjh67s via prisjakt.nu

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!

Bildfest på Insta!

På vår Instagram publicerar vi dagligen nya bilder. Det kan handla om nya knivar, slipstenar, tävlingar eller ögonblicksbilder från vår verksamhet. Missa inte det senaste!


instalogo

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!