08 23 33 32      Ring oss

Visit our EU site   eu flag     Följ oss!   instagram faceb

  • Störst utbud av kockknivar
  • Alltid fri frakt
  • Fysiska butiker
Kundvagnen är tom

Ett handgjort mästerverk från den japanska smeden Shigeki Tanaka. Kniven är smidd helt för hand i VG10 stål med en kappa av vackert damaskusstål. Bladet mäter 30 cm och har en lätt kurvad form. Den är enkelslipad och påminner mycket om det klassiska samurajsvärdet, en katana. Varje del av detta blad är smitt med stor precision för att ge användaren en total upplevelse, både visuellt och användningsmässigt. Även skaftet präglas av det minituösa hantverket. Träslaget är afrikansk ebenholts med en vit ring och ett bolster i buffelhorn.

Sortera på
Tillverkare:
Tanaka
Resultat 1 - 1 av 1

Shigeki Tanaka

Tanaka

Bladlängd: 30 cm - Enkelslipad

Pris:
6.995,00 kr

Omkring 1000 omdömen

facebook reviews2
prisjakt reviews
google reviews

Kontakta Oss

Har du frågor innan ett stundande köp? Ring oss gärna så hjälper vi till. Du får även snabba svar via e-post  info@cleancut.se

08- 23 33 32

Vardagar 9.00 - 17.00

Om Oss

Vi har Sveriges största utbud av köksknivar såsom grönsaksknivar och santoku, och vi har även ett stort utbud av japanska slipstenar och brynen. Vi har alltid konkurrenskraftiga priser, bekväma betalningsalternativ och framför allt snabba leveranser! Besök oss på Hornsgatan 42 på Södermalm i Stockholm eller Ranhammarsvägen 20 i Bromma. Välkomna!

Bildfest på Insta!

På vår Instagram publicerar vi dagligen nya bilder. Det kan handla om nya knivar, slipstenar, tävlingar eller ögonblicksbilder från vår verksamhet. Missa inte det senaste!


instalogo

Hos oss hittar du Sveriges bredaste utbud av slipstenar och japanska kockknivar!